Ismét összegyűjtöttem, hogy melyik filmeket szeretném megnézni moziban idén. Két kategória lesz: az elsőbe azok kerülnek, amelyeket mindenképpen meg fogok nézni moziban, a másodikba pedig olyanok, amelyekre kíváncsi vagyok, de nem biztos, hogy be fogok ülni a moziba értük. Ezenfelül lesz még egy film külön kategóriában, de azt ott részletezem. A listát igyekszem megjelenési sorrendben írni, úgyhogy nem feltétlenül azt várom legjobban, ami elsőként következik (bár, bevallom, eléggé várom már az Age of Ultront).

A tovább mögött (Read the rest of this entry) láthatjátok a listát, képekkel, illetve a második kategória esetében kommentárral is.

Mindenképpen megnézem moziban:

Avengers: Age of Ultron

Tomorrowland

Jurassic World

Minions

The Maze Runner: The Scorch Trials

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens

Érdekel, de nem biztos, hogy moziban nézem majd meg

Cinderella

Még nem döntöttem el, hogy moziban nézem-e meg. Egyrészt nagyon érdekel a Frozen Fever, amit elvileg ez előtt fognak adni (bár ki tudja, hogy ez Magyarországon is így lesz-e), másrészt pedig szeretem a mesefeldolgozásokat, és bár újszerűnek nem tűnik az élőszereplős Hamupipőke, szépnek mindenképpen. Ha meg tudok győzni valakit, hogy üljön be velem a moziba, akkor lehet, hogy elmegyek. Olyan 70% a valószínűsége, de biztosra nem mondanám.

Insurgent

Nem állítanám, hogy odáig vagyok a Divergentért, ezért nem érzem úgy, hogy mindenképpen moziban szeretném megnézni ezt a filmet. Lehet, hogy beülnék a moziba, de csak és kizárólag abban az esetben, ha lehet eredeti hanggal nézni. Mivel az első részt nem lehetett, az a sejtésem, hogy a másodiknál is hasonló lesz a helyzet. Egyébként is csak olyan 70%-ra mondanám az esélyét annak, hogy moziban megnézzem, viszont ha csak szinkron lesz, akkor 100%, hogy NEM megyek el. És egyébként is kerítenem kellene valakit, aki hajlandó lenne eljönni velem.

Inside Out

Esetleg. De nagyon esetleg. Az alapötlet aranyosnak tűnik, de a trailer nem győzött meg. Erre csak akkor mennék el, ha valamelyik barátnőm szívesen menne. És esetleg még szinkronnal is bevállalnám, az animációs filmek szinkronosan sem szoktak olyan rosszak lenni. Nagyjából 40% az esélye, hogy ebből mozi lesz.

Ant-Man

Alapból annyira nem érdekel a karakter, de Marvel. Úgyhogy könnyedén meggyőzhető vagyok. 80%, hogy ebből mozi lesz.

Fantastic Four

Ismételten nem az a film, amire rögtön felkaptam a fejemet, de Marvel. 80%, hogy megyek. Na jó, legyen 85%, valamiért ez jobban érdekel, mint az Ant-Man.

Hotel Translyvania 2

Az első részt az egyik barátnőmmel láttam. Ha van kedve menni, felőlem mehetünk. :)

+1

The Duff

Az egyetlen bizonytalanságra okot adó dolog ezzel a filmmel kapcsolatban az, hogy nem tudom, adják-e majd Magyarországon. Ha igen – és meg lehet nézni eredeti nyelven -, mindenképpen megyek. Még akkor is mennék, ha tudnám, hogy pocsék lesz. De nem tűnik pocséknak, csak egy kicsit másnak, mint a könyv. Úgyhogy szorítson mindenki, hogy ide is eljusson a film a közeljövőben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük