.

.

.

Dream’s youngest sister, the loopy Delirium, convinces him to go on a quest for their missing brother, Destruction. But Dream may learn that the cost of finding his prodigal sibling is more than he can bear.

.

.

.

Már rengetegszer leírtam, hogy általában minél többet szerepel Dream (vagy a testvérei) egy történetben, annál jobban tetszik nekem. Most sem volt másképpen, és ez egy különösen örültem neki, hogy közelebbről is megismerkedhettünk Deliriummal. Az főleg tetszett, hogy honnan indult ő, ki volt régen és kivé vált. :)

Tulajdonképpen csak annyi problémám van az egész Sandmannel, hogy sokszor annyira darabosnak tűnik. A legkevésbé sem lineáris, sokszor fogalma sincs az embernek, hogy ki kicsoda, honnan jött, mit akar, és csak nehezen lehet összeilleszteni a darabkákat. Persze, amikor összeállnak, akkor aztán csak pislogok! Mindenesetre sokszor előfordult az elmúlt pár „kötetben”, hogy azt hittem kihagytam valamit, lemaradtam valamiről, mert fogalmam sem volt, hogy kerül oda egy-egy szereplő. És ez nem pozitív jellemzője egy történetnek.

Összességében azért nagyon tetszett. 9/10.

Egyébként a Brief Livesban van az a kép, ami eddig a legjobban megfogott:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük