Meglepő módon 2011-ben abbahagytam a sorozat nézését. Nem tudom, miért, ne kérdezzétek… És most valahogy olyan passzban voltam, hogy jól esett volna egy kis vidámság. És milyen jól döntöttem, hogy folytatni kezdtem a How I Met Your Mothert… :) [Érdekes, még magyar felirat volt a részhez, amit elkezdtem nézni, aztán hirtelen ráeszméltem, hogy ez így nem lesz jó.. Akkoriban még nem angol felirattal néztem mindent. Lassan csak eljutok oda is, hogy elhagyom a feliratot is. Nem az, hogy nem értem, mert értem én, de ha nem értek mindent pontosan, akkor nem fogok belőle tanulni. És egyszerűbb látni rögtön, mint keresgélni, hogy most mit is mondott akkor..?]

Szóval ott folytattam, ahol abbahagytam… És annyit dobott a közérzetemen! Sokkal jobban érzem magamat. Mert ilyen a How I Met Your Mother: érzelmekkel tölt el. Mosolyogsz, majd nevetni kezdesz, elszomorodsz és könnyekben törsz ki, csak hogy aztán ismét mosolyogni kezdj.

A nyolcadik évad pedig különösen jónak tűnik. A 8×11 és 8×12 annyira szépen fel volt építve, sőt, ha visszanézzük az eddigi epizódokat, akkor az egész évad eddig a pontig gyakorlatilag felvezetés volt. Kifejezetten örülök az eseményeknek, én már az első alkalom óta ezt szerettem volna, még ha akkor el is váltak bizonyos emberek útjai, hogy újabb kalandokban legyen részük.

Nem mondom, hogy sajnálom, hogy nem néztem hetiben, mert gyógyír volt most a lelkemnek. De amint felzárkóztam, biztos nem fogok újra lemaradni. Főleg, hogy pár hónapja az is kiderült, hogy a következő, azaz a kilencedik lesz az utolsó évad. Én szívesen nézném még tovább is, mert abszolút nem érzek minőségbeli csúszást, mint más sorozatoknál, de lehet, hogy tényleg jobb úgy, ha befejezik. A csúcson kell abbahagyni, ugye… És a színészeket is megértem, biztosan nem az egy színész álma, hogy egyetlen sorozatban játsszon egy évtizeden át és onnantól kezdve be legyen skatulyázva. Biztosan szeretnének egyéb projektekkel is foglalkozni, még ha a rajongók nem is lesznek kifejezetten boldogok, hogy nem lesz tizedik évad.

Mindegy, egyelőre még előttem van a nyolcadik évad fele, jövő hét hétfőn évadzáró, és következő ősszel jön a kilencedik évad is. :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük