If you must die, sweetheart,
Die knowing your life was my life’s best part…

Spoileres!

Ez az évad kissé vegyes érzelmeket ébresztett bennem. Voltak nagyon-nagyon jó részek, és voltak olyanok is, amelyek kevésbé tetszettek, nem igazán tudtam őket hova tenni. És az a legfurább az egészben, hogy például az első rész zseniális volt – és nem volt benne Bo. A harmadik rész, amiben főleg Bo szerepelt, nem tetszett. Valahogy nem tudtam mit kezdeni azzal a résszel. Pedig nem volt kifejezetten rossz a történet, sőt. Egyszerűen csak a többiek annyival izgalmasabbak lettek az elveszett lánynál, hogy unalmas volt őt nézni, ahogyan megszökik a vonatról.

Amikor behozták Rainert… Nem tudom. Nem sok egy kicsit már az Igaziból Bo-nak? Oké, én Dyson pártján állok, nekem ő a liebling, de Laurent is el tudom még fogadni. Viszont Rainer? Még egy harmadik ember? A szerelmi háromszög oké, de négyszög? Sőt, még mintha belibbentették volna azt is, hogy Tamsin is Bo-t akarja. Rainer egyébként sem volt szimpatikus, megmondom őszintén. Sokkal jobban örültem volna, ha végül tényleg negatív szereplővé válik, nem pedig pozitív figuraként hal meg, mert így az égvilágon semmi értelme nem volt a karakternek.

Akit viszont mindenképpen meg kell említenem, az Ksenia Solo, azaz Kenzi. Én nem értek a színészethez, de egyszerűen zseniális volt az évad vége felé, amit alakított. Amikor Hale meghalt… Nem emlékszem rá, hogy mikor láttam utoljára ilyen megrázó jelenetet. És aztán végig annyira jól tudta hozni a karaktert, hogy le a kalappal előtte. (És jé, Kenzi 1991-ben született! :) ) Nekem egyébként tetszett a vége. Mondjuk azért is, mert nyilván nem maradhat Kenzi halott. Valamit biztos ki fognak találni a következő évadban, hogy visszahozhassák őt valamilyen formában.

Összességében voltak tényleg nagyon jó részek, nagyon jó jelenetek. Főleg akkor, amikor egy-egy bizonyos szereplőre koncentráltak. Például az a rész is tetszett, amikor Laurenről volt szó, és menekült egy kicsit. Amúgy nem vagyok egy Lauren-fan, de ott sikerült megszerettetni velem a karaktert, illetve akkor is, amikor Evonyval szórakozott. Jól áll neki, hogy átállt a sötét oldalra… :) Az is nagyon jó volt, amikor belekerültek abba a time loopba (időhurok? mi ennek a tisztességes magyar neve?), és folyton a kocsiban ébredt fel Bo, hogy aztán újraélje a partit. Aztán voltak kevésbé jó részek is, kevésbé érdekesek. Eléggé hullámzó volt. Remélem, a következő évadban többet látunk majd Tamsinből, mert őt tényleg nagyon megszerettem, és most nem jutott neki elég idő a képernyőn – szerintem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük