Az eheti Castle rész nagyon jól sikerült! Pont néhány hónapja gondolkodtam el rajta, hogy a sorozat elején mennyire élveztem Castle és Beckett csipkelődéseit, illetve Castle őrült ötleteit, és hogy ezekből a pillanatokból milyen kevés van mostanában – legalábbis abból, ami igazán jól sikerül.

Ez a legutóbbi rész, amelyet a bostoni robbantás miatt előrébb hoztak, olyan szituációba hozza főhőseinket, hogy elgondolkodnak az eddig együtt töltött időn. És rengeteg montázst láthatunk az elmúlt öt év eseményeiből. Több olyan is volt, amin hangosan felnevettem. Ez az a Castle, amit annyira szerettem. És amiből mostanában kevés van. (Kivétel volt a 100. rész  [5×19 – The Lives of Others], mert az valami hihetetlenül jó volt, illetve az előző rész [5×21 – The Squab and the Quail] is jól sikerült. Vicces és érdekes volt látni Castle és Beckett reakcióit a milliárdos Eric Vaughn megjelenésére.

Sokan féltek, hogy az, hogy összehozzák Castle-t és Beckettet, majd rontani fog a sorozaton és nem fognak tudni mit kezdeni vele a készítők. Szerintem nagyon is jól használják ezt a változást. Az évad eleje is vicces volt a titkolózással, illetve nagyon szeretem látni az aprócska pillanatokat, amikor együtt vannak. Mindig sikerül mosolyt csalniuk az arcomra. :)

Remélem, hogy még sokáig nézhetjük a Castle-t, és még sok-sok ilyen jó részt láthatunk, mint amilyen az 5×22 – Still volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük