Egészen pontosan a negyedik évad végéről szeretnék írni pár szót. Az előző posztban már megírtam az általános hozzáállásomat a sorozathoz, viszont most azt kell mondanom, hogy a végére sikerült beerősíteniük és egész jó kis lezárást összehozni. (Ez még nem a legvége, mert berendeltek még egy évadot, ami elvileg hat részből fog állni, ha jól emlékszem, az infót a sorozatjunkie-ról szedtem, szokás szerint. :) )

Talán nem volt olyan WTF-élmény, mint amilyet szerettek volna nekünk adni az írók, de azért elég érdekesre és fordulatosra sikerült a dolog, főleg Myka életét nézve. Claudiával megint tök érdekes dolgok történtek (bár, a testvéres szál annyira nem izgalmas számomra, mint kellene), a bölcsek köve dolog az örök élettel és a család, aki ezen a vonalon bejött, megint csak jó volt, lekötött. Amúgy csak én vettem észre, hogy Allison Scagliotti milyen szép mostanában? Nem csak az, hogy csinos, konkrétan szép. Lehet, hogy rég láttam már, mert nem néztem a Warehouse 13-t. :)

Ugyan annyira már nem vagyok odáig a Warehouse 13-ért, mint az elején, azért sajnálni fogom, hogy hamarosan vége. De jó, hogy lezárhatják legalább, elég fura érzésekkel zöldíteném be a követőn az évad utolsó részét tudván, hogy az utolsó volt, van benne pár lezáratlan dolog. Viszont nem igazán látom, hogy hol van olyan sorozat, ami hasonló lenne a feelinget tekintve. Persze lehet, hogy csak én nem nézek elég mindent (pedig így is sok, elhihetitek és így is tervbe van véve egy csomó új sorozat is, majd írok listát talán.

Külön pluszpont egyébként, hogy az évadzáró végén felcsendült egy Florence + The Machine dal, a No Light, No Light:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük