A Dexter volt az a sorozat, aminél tűkön ültem, hogy láthassam végre az új részt. Odáig voltam tőle meg vissza. Aztán valahogy leülepedett az egész számomra. Az első nagy szünetet akkor tartottam, amikor Trinity jött, egyszerűen nem bírtam elviselni a pasast. Aztán a következőben Lumen is idegesített, a hetedik évadban pedig sejtettem, hogy merre fogják elvinni a dolgot Hannah-val és azt az évadot is abbahagytam. Most pedig folytattam. (Ez egy ilyen nyár.)

Viszont azt kell mondanom, hogy a hetedik évad vége zseniális volt. Az egész hangulat, illetve az, hogy bevonták Debet a sztoriba, rettenetesen jó hangulatot adott az évadnak, főleg az utolsó pár résznek. És bár nem vagyok teljesen megelégedve azzal, ahogy a nyolcadik (és egyben utolsó) évad felvette a fonalat, nem kaptunk rossz részeket, az az igazság. Kíváncsi vagyok, hogy merre tart az évad és hogy hogyan fogják lezárni, de biztos vagyok benne, hogy nem kell majd csalódnunk. Idáig is nagyon jól végezték a dolgukat a készítők.

A vendégszereplőkkel egyébként eléggé gondban vagyok, például az a nő sem igazán tetszik, aki most érkezett, Dr. Evelyn Vogel. Nem magával a színésznővel van bajom, hanem a karakterrel. Ugyanígy voltam Lilával, Lumennel, Hannah-val, Louis-szal és még sorolhatnám. Az egyetlen, aki nagyon tetszett, az Isaak Sirko volt, zseniális volt mind a karakter, mind pedig a színész, természetesen. Nagyon élveztem minden jelenetet, amiben benne volt, ez idáig egyetlen visszatérő mellékszereplővel sem volt így, aki valamilyen úton-módon végül azért kiesett a sorozatból egy évad alatt.

Valahol (még ha nem is néztem hetiben) nagyon sajnálom, hogy vége lesz ezzel az évaddal. Pont most döbbentem rá, hogy azért eltelt a kezdés óta nyolc év… Azért az nagyon durva. A részek elején látható morning routine videóban még olyan fiatal Michael C. Hall, azért rajta is látszik az évek múlása, de abszolút nem változik hátrányára, sőt.

Ilyenkor mindig elgondolkodom egyébként a színészeken, hogy miért is akarják abbahagyni. Megértem, hogy új kihívásokra várnak, nem akarnak skatulyázást, stb., de én egészen biztosan nem állnék fel egy ilyen sorozattól. Persze az sem véletlen, hogy én nézem a sorozatokat, nem pedig játszom bennük. Azért érdekes lenne többet megtudni az ilyen emberekről pszichológiai szempontból.

No, mindenesetre várom a következő részt, amit holnapután adnak majd az USA-ban. :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük