Ha minden jól megy, ősszel megjelenik a Könyvmolyképzőnél Tricia Levenseller Daughter of the Pirate King – A kalózkirály lánya című fordításom, és most az írónő megosztotta velünk új, 2019 elején érkező regényének, a Warrior of the Wildnak a borítóját. Íme:

??/??️️[[EN]
How do you kill a god?

As her father’s chosen heir, eighteen-year-old Rasmira has trained her whole life to become a warrior and lead her village. But when her coming-of-age trial is sabotaged and she fails the test, her father banishes her to the monster-filled wilderness with an impossible quest: To win back her honor, she must kill the oppressive god who claims tribute from the villages each year or die trying.

️[HU]
Hogyan lehet megölni egy istent?

A tizennyolc éves Rasmira apja örököseként egész életében azért küzdött, hogy harcossá válhasson és vezethesse a faluját. Csakhogy valaki szabotálja a felnőtté válását jelentő próbatételt, és Rasmira kudarcot vall, így az apja lehetetlen küldetéssel száműzi őt a szörnyekkel teli vadonba. Vagy végez a zsarnok istennel, aki minden évben áldozatot kíván a falubeliektől, és kiköszörüli a becsületén esett csorbát, vagy az életével fizet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük