Oké, tudom, ez nem egy sminkblog. Nyugi, nem is lesz az. De minden egyes alkalommal, amikor elkezdem használni a címben megjelölt terméket, úgy érzem, hogy erről szólnom kell a világnak! Egyébként is szeretem a DM saját márkás termékeit, mert idáig semmi gondom nem volt velük. Leginkább arctisztítókat használtam (bőrradír, arclemosó, arctisztító tonik, ilyesmi), és mindegyikkel meg voltam elégedve.

Nem mondom, hogy őrülten olcsó úgy önmagában, de a többihez képest abszolút jó áron lehet beszerezni: 799 Ft volt az itteni DM-ben, de gyanítom, hogy mindenhol máshol is annyiba kerül. Amit nagyon szeretek benne, az az illata, ami kifejezetten erős, édes. Tényleg kellemes a használata. :) Szóval, ha valaki szokott ilyesmit használni és szereti az édes, gyümölcsös illatokat, akkor ez a málnás arclemosó gél kifejezetten jó választásnak bizonyulhat!

Ez mondjuk nem tartozik a témához, de esküszöm, hogy kiolvasni is alig tudom azt, ami rá van írva a flakonra (Hautschmeichelndes), az viszont mindig poén a német nyelvben, hogy egy az egyben átvesznek angol szavakat és egyszerűen csak használják utána (pl. a peeling szót a Waschpeelingből).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük